Partner oldalunk
Termékajánló
Hírlevél
facebook
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
3
1
8
6
0

Bemutatkozás

Üdvözöllek a honlapon!

 

A mottónk: "

"Mindig helyezd előtérbe a vevőt, még akkor is, ha ez látszólag jövedelemcsökkentő döntéssel jár! Hosszú távon ez a nyertes stratégia." 

 

Ezt a mottót követve,mindig minden helyzetben a te érdekeidet helyezzük előtérbe,akár a postázásról,akár panaszkezelésről van szó.Mindent megtudunk beszélni,folyamatosan figyeljük az emaileket,talán az a leghatékonyabb és leggyorsabb formája,hogy fel vedd velünk a kapcsolatot.

Emberek vagyunk és nem gépek,így szivesen vesszük bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultok hozzánk!

 

A honlapon nagyon széles skálán mozog a termék skála.Baba-mama termékeken kivűl nagy választékban találsz dekorációkat,háztartási termékeket,kiegészítőket és sok hasznos,praktikus dolgot.

A termékeket nagyon kedvező áron tudod megvásárolni,sok esetben csomagolás nélküli a termék,esetleg kiállított darab volt. Sok esetben pedig új de a csomagolás hiánya miatt II.osztályunak azaz használtnak, minősített terméket tudsz nálunk vásárolni.Minden esetben feltüntetjük a termék állapotát.

Rendkivűl gyorsan és rugalmasan postázunk,mindig szem előtt tartva a vásárlói érdekeit.Kiválasztom a számodra legolcsóbb,leggyorsabb megoldást.Az utalást követő nap általában kézbe is veheted a megrendelt terméket.

Amelyik termék nincs raktáron azért nem került le mert folyamatosan érkeznek a termékek és szinte mindig jön abból ami épp nincs pillanatnyilag.

Köszönöm,hogy nálunk vásárolsz és megtisztelsz a bizalmaddal!

Árvarázslat csapat 

Webáruház készítés