Partner oldalunk
Termékajánló
Hírlevél
facebook
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
9
3
0
4
4
Partnereink
Termék részletek


Kiddy Cruiserfix pro gyerekülés autósülés isofixes használt

-63%
Kiddy Cruiserfix pro gyerekülés autósülés isofixes használt
 • Kiddy Cruiserfix pro gyerekülés autósülés isofixes használt
 • Kiddy Cruiserfix pro gyerekülés autósülés isofixes használt
79 900 Ft 
29 900 Ft
Kezdete: 2020.06.17   A készlet erejéig!
 • használt, a huzatán egy kis területen van bolyhosodás, szép állapotú, nagyon jó áron.

  15-36 kg súlykategóriás autósülés, mely 4-12 éves korig alkalmas. 

  A Kiddy Cruiserfix 3 autósülés maximális biztonságot nyújt 3 éves kortól (15 kg) egészen 12 éves korig. Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és a legújabb ECE-R44/04 normának. A Cruiserfix 3 minden helyzetben egyszerűen alkalmazkodik a gyermek testalkatához, mind szélességben, mind magasságban. Ez lehetővé teszi a kényelmes és ergonómikus ülési pozíciót a gyermek 4 éves korától egészen 12 éves koráig. A cruiserfix 3 minden gépjárműbe becsatlakoztatható, mely rendelkezik standard ISOFIX csatlakozókkal, de csak az autó biztonsági öveivel minden további nélkül használható ISOFIX rendszer nélküli gépjárművekben is.

  Biztonsági funkciók:

  - Csúcstechnológiájú nyagok
  Továbbfejlesztett oldalvédelem! Baleset során a gyermek feje és vállrésze rendkívül sérülékeny, mivel a fej még viszonylag nehéz a test többi részéhez képest. A magas teljesítményű Honey Comb V2 nevű anyag alkalmazásával, ezek a fontos zónák rendkívül jól védettek.

  - Új Kiddy ütközéscsillapító
  A 2-es kategóriás autósülésektől kezdve, a gyermek a gépkocsi saját 3-pontos biztonsági övével van rögzítve. Ez az övrendszer azonban felnőttekre lett tervezve. A Kiddy új, egyedülálló megoldása, a Kiddy ütközéscsillapító (KSA), elvezeti a baleset során keletkező övre ható terhelést és megvédi a gyermeket. A második generációs ütközéscsillapító energiaelnyelő képességét tovább javítottuk és a KSA-t beépítettük a textil huzatba.

  - Optimális forma
  A Kiddy Cruiserfix 3 alkalmazkodik gyermeke méreteihez, magasságban és szélességben egyaránt. Ily módon, a pontosan illeszkedő oldalsó elemek még jobb védelmet nyújtanak. A gyermek minden fejlődési szakaszában a lehető legbiztonságosabb pozícióba igazíthatja az ülést!

  - Új isofix csatlakozók
  A legnagyobb innovációt az új isofix csatlakozók jelentik. Az új isofix csatlakozók elforgathatók, hosszítottak és eddig egyedi módon oldalra mozdíthatók. A bázis 1,5 cm-rel alacsonyabb, aminek köszönhetően alacsonyabbra kerül a gyermek súlypontja, és ezzel csökken a gyermekre ható terhelést. Az elforgatható csatlakozók könnyebben rögzíthetők az autóban található isofix kapcsokba, melyek az ülés ülőlapja és háttámlája közé vannak elrejtve. A hosszított kapcsolóknak köszönhetően az autósülés háttámlája jobban hátradönthető, így a gyermek a hosszú utak során szinte fekvő pozícióban pihenhet. A csatlakozók oldalra mozdíthatósága növeli a biztonságot oldalütközésnél, amit a legújabb ADAC tesztek is igazoltak, ezenkívül pedig megkönnyíti az autósülés csatlakoztatását az autóba.

  Kényelmi funkciók:

  - Lélegző thermotex anyag
  A Kiddy lélegző Thermotex anyagot használ a szék bizonyos részeinél, mely biztosítja a levegő szabad áramlását és így a hosszabb autóutak is kényelemben telhetnek.

  - Könnyű kezelhetőség
  Az egyedi rendszernek köszönhetően, az ülés magassága és szélessége egy kézmozdulattal beállítható. Az ülés rendkívül egyszerűen rögzül a gépkocsiba, csökkentve ezzel a helytelen beszerelés kockázatát. Így mindig nyugodt lehet gyermeke biztonsága felől. Biztonságos autózás még sietség esetén is: ez jellemzi a Kiddy autósüléseket!

  - lábtámasz
  A Kiddy Cruiserfix 3-at hosszú élettartam jellemzi, mivel gyermekével együtt nő. Függetlenül attól, hogy milyen magas a gyermek, a 5-fokozatú lábtámasz biztosítja, hogy mindig kényelmesen üljön, miközben a háta és lába megfelelően támasztva van.

  - Pihenő pozíció
  Döntött pozícióban gyermeke a hosszabb utak alatt is kényelmesen pihenhet.

  - Strapabíró üléshuzat
  A több színben kapható üléshuzat könnyen levehető és 30°C-on kézzel mosható.

  - Beépített átlós biztonsági övvezető 
  - Alkalmas légiközlekedésre 

  - Elforgatható isofix
  A praktikus elforgatható isofix mechanizmusnak köszönhetően egyszerűen és gyorsan az ülésbe rejtheti az isofix csatlakozókat. Ennek köszönhetően ez az autósülés minden nehézség nélkül használható isofix rendszer nélküli autókban is.

  - Bizonyított ergonómia
  AGR minőségi pecsétet csak azon termékek kaphatnak, melyek minősége megfelel a független, különböző szakirányok orvosai és gyógytornászai szigorú feltételeinek.

  - Méret és súly
  Szélesség: 55-64 cm Magasság: 65-83 cm Mélység: 45-50 cm Súly: 8 kg

Webáruház készítés