Partner oldalunk
Termékajánló
Hírlevél
facebook
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
8
9
4
4
5
Termék részletek


Bűnös elmék - Pszichológiai profilalkotás a bűntények felderítésében Brian Innes új

Bűnös elmék - Pszichológiai profilalkotás a bűntények felderítésében Brian Innes új
2 990 Ft
 • Bűnös elmék - Pszichológiai profilalkotás a bűntények felderítésében Brian Innes új

  Egyedülálló könyvet tart a kezében az Olvasó: Brian Innes a pszichológiai profilalkotás műhelyébe kalauzol, abba a műhelybe, ahol a bűnözőre, a "gyilkos elmére" fókuszálnak a nyomozók, a pszichológusok és a viselkedéskutatók. Szerzőnk a korai, 19. századi orvosok - például Cesare Lombroso és Albert Bertillon - munkásságával kezdve olyan kriminológusok munkáját ismerteti, mint Robert Ressler, az FBI Virginia államban lévő, quanticói központú Viselkedéstudományi Egységének ügynöke, vagy a brit Paul Britton.

  Ebből a könyvből szinte minden megtudható napjaink modern nyomozási módszereiről, például a kézíráselemzésről vagy a CGT számítógépes rendszerről. A különleges egységek szakértői a gyilkos elmék gondolkodását elemzik, és megprőbálják megelőzni a következő büncselekményeket.

  Ez az olvasmányos és izgalmas könyv híressé-hírhedtté vált bűntényekről és elkövetőikről tudósít, feltárva a nyomozások izgalmas világát. Ismerje meg Ön is Hasfelmetsző Jack és Ted Bundy, Andrei Chikatilo - a Keleti Szörnyeteg -, Albert DeSalvo - a Bostoni Fojtogató -, Peter Sutcliffe - a Yorkshire-i Hasfelmetsző -, George Metetsky - a Bolond Bombagyáros -, vagy Edmund Kemper és Jeffrey Dahmer és áldozataik hiteles történetét, valamint a felderítés módszereit.

  Pillantson bele a gyilkos elmék működésébe!


  20*25cm      248.oldal

Webáruház készítés