Termékajánló
Hírlevél
facebook
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
1
3
3
2
9
Termék részletek


Gyerek bébitaxi koffer Kutya big gyerek börönd h

Gyerek bébitaxi koffer Kutya big gyerek börönd h
  • Gyerek bébitaxi koffer Kutya big gyerek börönd h
  • Gyerek bébitaxi koffer Kutya big gyerek börönd h
  • Gyerek bébitaxi koffer Kutya big gyerek börönd h
16 900 Ft
Akció: 7 990 Ft
Kezdete: 2018.10.09   A készlet erejéig!
  • használt szép állapotú, a kerekein látszik csak.

    Gyerek bébitaxi és bőrönd egyben kerekekenBobby kutya a német BIG vállalat műhelyéből származik és szép piros színben pompázik ezért is minden gyerkőcöt elvarázsol 3 éves kortól. Bébitaxi és bőrönd egyben tökéletes játék örökmozgó gyerekek részére, akik szeretnek csavarogni, de szeretnék kedvenc játékaikat is mindig maguk mellett tudni. A bőrönd 15 l-es ésméretei 51*23*35 cm. Gyerek bőrönd kerekekengondoskodik arról, hogy gyerkőc minden kis kincsét elrejthesse benne és azok a haladás során ne potyogjanak ki. A kutyus elülső és hátsó részénrögzítő kapcsok találhatóak, melyek lezárják a koffert. A bébitaxi ezen kívül még egy titkos zárszerkezettel is fel van szerelve: elég a kutyus orrát elfordítani és a bőrönd lezár vagy kinyílik. A kutyus fülei szintén két kis tárolók, apróságok tárolására ideálisak.

    Gyerek bőrönd kék kutyus kivitelezésben tökéletes bébitaxi, de állítható övnek hála, akár magával is húzhatja séta során. Aranyos kutyus15l-es tárolóhellyel sok kis kincset rejt majd magába. A bébitaxi hátán praktikus fogantyútalálható a koffer könnyebb szállítása érdekében. A bébitaxi négy széles műanyag keréken gurul, melyek nagyobb biztonságot biztosítanak haladás során. Gyerek bébitaxi kutyus formában kialakítva puha kék fülei kapaszkodóként is kihasználhatóak. Gyerek bébitaxi élénk kék színben pompázik fekete-piros kerekekkel felszerelve, fekete részletekkel kiegészítve és vidám matricákkal tarkítva. A bébitaxin való szórakozás serkenti a helyes testartást, erősíti a gyerek izomzatát és nem utolsó sorban fejleszti finom motorikus képességeit.

    Német BIG márka minőségi gyerekjátékok gyártásával foklalkozik különböző korosztályok részére. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A BIG terméket a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. 

Webáruház készítés